ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΚΗΠΩΝ

Στο φυτώριο Γη και Ύδωρ στη Ρόδο, κατασκευάζουμε με επαγγελματισμό αλλά και μεράκι κήπους κάθε είδους, φέρνοντας εις πέρας οποιαδήποτε κατασκευή, όσο απαιτητική κι αν είναι. Αναλαμβάνουμε έργα μικρής ή μεγάλης κλίμακας, από κήπους κατοικιών έως και κήπους ξενοδοχειακών μονάδων, αλλά και διάφορα έργα πρασίνου όπως κατασκευές γηπέδων ποδοσφαίρου. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας αποτελείται, μεταξύ άλλων, από γεωπόνους φυτικής παραγωγής και πτυχιούχους εργολήπτες.
  

Το άλφα και το ωμέγα για τη σωστή διεκπεραίωση κάθε έργου είναι, βέβαια, η μελέτη και ο σωστός σχεδιασμός του κήπου σας, κι εκεί ακριβώς δίνουμε πρώτα απ’ όλα την προσοχή μας. Επιλέγουμε, στη συνέχεια, τα καταλληλότερα φυτά για κάθε κήπο, λαμβάνοντας υπ’ όψιν όλους τους παράγοντες που μπορούν να επηρεάσουν την ευδοκίμησή τους. Δεν αφήνουμε όμως τα φυτά σας στην τύχη τους. Στα πλαίσια της συντήρησης των έργων μας, γνωρίζοντας τις ανάγκες του κάθε φυτού ξεχωριστά, φροντίζουμε για το σωστό τους κλάδεμα, τη μεταφύτευσή τους και τη λίπανσή τους.

Σε έναν κήπο διεκπεραιώνουμε οτιδήποτε έχει να κάνει με έργα χωματουργικά, αρδευτικά και φωτισμού, καλύπτουμε με ψηφίδες, κατασκευάζουμε λίμνες, και βραχοκατασκευές και οποιαδήποτε άλλη παραγγελία μας αναθέσει ο πελάτης μας.
5ο χλμ. Τσαΐρι - Αεροδρομίου
85101 Ρόδος

Τηλ./Fax: 22410 09281
                    ergasies.nima@outlook.com

Ωράριο λειτουργίας:
Δευτέρα-Σάββατο 8:00-16:00